Ciutadans campanya Gavà carpa Renfe

C’s Gavà va repartir material electoral als vianants, aquest dimarts a la tarda, instal·lant la seva carpa davant de l’estació de Renfe. El líder de la formació, a nivell local, Miguel Ángel Ibáñez va aprofitar aquesta ubicació per adreçar-se a la classe treballadora perquè, al seu entendre “també està patint les conseqüències de l’independentisme ja que, en aquests darrers anys, els diners que s’havien d’invertir per resoldre les seves necessitats, ja fos la sanitat, la justícia, l’educació o el transport públic, s’han dedicat al procés. S’ha ignorat els catalans d’a peu, els qui no viuen de la política”.

La prioritat: La gent

Ibáñez assegura que “si preguntem a la gent que surt de treballar dirà que s’estimen més que els diners es destinin a reobrir les urgències mèdiques nocturnes, enlloc que s’obrin ambaixades, i que el principal problema no és canviar de passaport, sinó arribar a final de mes. És per això, que proposem obrir una nova etapa de convivència i estabilitat, on la nostra  prioritat seran les persones, en una Catalunya dins d’una Espanya diversa”.

El portaveu de Cs a Gavà subratlla que “és clau que el proper 21 de desembre tothom vagi a votar per demostrar, a les urnes democràtiques, que la gran majoria de gavanencs i gavanenques volen seguir sent catalans, espanyols i europeus, i que no volem ni divisions, ni fronteres, ni corrupció” i es presenten coml’opció per liderar un govern de la Generalitat que es preocuparà dels problemes reals de la gent i que treballarà per a tots els catalans”.