Ciutadans demana el vot a Gavà
Miguel Ángel Ibáñez.

La formació taronja ha estat fent campanya aquest matí davant de MercaGavà, a la plaça Catalunya, on han muntat la seva carpa amb material de propaganda. El regidor i portaveu del grup municipal, Miguel Ángel Ibáñez, ha demanat el vot el proper diumenge pel projecte liderat a Espanya per Albert Rivera i ha destacat alguns principals punts del seu programa electoral.

Ibáñez considera clau “promoure la natalitat donant suport a les famílies”, perquè al seu entendre, “un país sense infants, és un país sense futur”, per això proposa “afavorir la conciliació i la igualtat real entre homes i dones”.

En ensenyament, diu que “cal un sol model educatiu, i no 17 per això afirma que “cal un Pacte Nacional per l’Educació”.

Ibáñez també defensa “una sanitat igual per a tots perquè, tot i admetre que “Espanya compta amb una de les millors sanitats del món”, assegura que “cal cuidar-la i seguir millorant-la, perquè existeixi una igualtat real en l’accés a la mateixa per part de tots els espanyols” i per això, proposen “una targeta sanitària única”.

El líder de Ciutadans a Gavà també parla de “tolerància zero amb la corrupció i aposta per “eliminar els privilegis dels polítics netejant les institucions d’imputats i endollats perquè considera que, “ja n’hi ha prou de col·locar a persones, l’únic mèrit de de les qual és tenir el carnet del partit”.

 

PUBLICITAT