ciutadans

Al voltant de dos quarts d’una de la tarda, el diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, ha visitat la Fira d’Espàrrecs de Gavà, acompanyat pel portaveu del grup municipal Francisco Gavilán. Martín Blanco és ja un habitual de la mostra, però no es cansa de venir a veure les paneres i de tastar els plats elaborats amb el producte estrella de la nostra ciutat. “Jo cada any intento venir”, ha dit, “i la veritat és que és un plaer gaudir de l’ambient que hi ha aquí a la Fira. És un goig veure tanta gent, les paneres, els premis… crec que realment és una iniciativa fantàstica, i per mi és una cita obligada cada any”.

El parlamentari català ha assegurat que les paneres estan molt aconseguides i que veure-les és una experiència molt bonica: “Convé portar els infants aquí. Per als que tenim un cert arrelament a Gavà -jo fa molts anys que vinc per aquí i també per tradició familiar- crec que és una molt bona iniciativa, i francament la recomano a tota la gent del Baix Llobregat i de Catalunya”.

Nacho Martín Blanco ha acabat confessant que cada any s’endú uns espàrrecs per fer a casa: “sóc molt de cuinar espàrrecs i cuidar la dieta a casa amb els nens, i alguna cosa menjarem amb espàrrecs segur, perquè m’encanten les receptes amb espàrrecs”.