gavà mar

El cap de llista de Ciutadans ha visitat Gavà Mar per parlar de les problemàtiques que, segons ell, té la zona. Francisco Gavilán ha afirmat que aquest “és un altre dels barris abandonats pel PSC, on s’han de reparar l’asfaltatge i les voreres, hi ha problemes amb les inundacions, amb les plagues i també hi ha perill d’ocupacions”.

Si surt escollit el 28 de maig, Gavilán es compromet a dur a terme diferents actuacions a Gavà Mar, com millorar-ne la mobilitat, solucionar els problemes d’asfaltatge i evitar que s’aixequi a causa de les arrels dels pins o construir un sistema de clavegueram eficient que eviti les inundacions recurrents. El programa electoral de Ciutadans també inclou altres accions al barri marítim de la ciutat, per exemple la reobertura del dispensari mèdic i del destacament de la policia municipal i la neteja de les pinedes per habilitar-les com zona d’aparcament els caps de setmana.

El líder de Ciutadans també s’ha referit a la regressió de les platges, una preocupació “no només dels veïns i veïnes de Gavà Mar, sinó de tot el municipi. Això és una cosa que ha de treballar el govern municipal juntament amb la resta d’institucions. Ens preocupa molt i hem de posar-hi solució entre tots”.