Ciutadans proposa mesures econòmiques

Ciutadans Gavà ha centrat, aquesta setmana, la campanya en temes econòmics. El líder local de la formació taronja, Miguel Ángel Ibáñez, ha volgut expressar el “ferm suport a les propostes nacionals de Ciudadanos per als autònoms”. Ibáñez recorda que “com ja venim anunciant des de fa temps Gavà necessita un canvi en promoció econòmica i social i, justament el programa de Rivera per les Generals, del 28 d’abril, prioritza les polítiques socials amb mesures per ajudar els autònoms i joves i acabar amb la precarietat en les contractes”.

Ibáñez precisa que “una dels mesures és, per exemple, que els autònoms tinguin el mateix dret a rebre l’atur i, amb les mateixes prestacions, que les persones que treballin per altres. També volem eliminar la necessitat d’avançar l’IVA per les factures que encara no s’han cobrat, ja que ara mateix suposa un prejudici per a la persona haver de pagar abans d’hora. A més, proposem eliminar els contractes escombraria i proposar un nou model laboral amb contractes fixos des del primer dia i que tindrien un indemnització creixent al llarg del temps”.

Des de Ciutadans Gavà consideren que “aquestes mesures, unides a d’altres proposades al programa, contribuiran a la creació d’ocupació, també a Gavà, entre els empresaris i autònoms i els joves amb problemes per trobar feina i per donar suport als petits negocis”. Ibáñez referma el seu compromís per “millorar els plans locals d’ocupació per tal que, a més dels mesos de feina, les persones adquireixin una formació adaptada a les demandes de les empreses per tal que puguin tenir una preparació i després puguin ser contractats de manera estable i superar la precarietat”

Miguel Ángel Ibáñez conclou afirmant que “nosaltres no fem falses promeses. Presentem propostes realistes per donar resposta a les necessitats de la gent i complirem. Això és fer política útil i ens presentem com el canvi que Espanya i Gavà necessita”.