Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Cs
Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Cs

A Ciutadans mirem les eleccions generals de l’abril i les municipals del maig amb esperança i il·lusió perquè estem preparats. Estem orgullosos d’haver estat el partit més votat a les darreres eleccions autonòmiques del 2017 amb més de 9.000 vots, convertint-nos en el primer partit de Gavà, amb 4.000 mil vots més que un esgotat PSC.

Aquests anys, com a principal partit a l’oposició de l’Ajuntament de Gavà, hem fet “política útil” pels ciutadans. És a dir, tasca d’escolta activa a tots els barris, a través de reunions, de carpes informatives, d’actes, de visites a peu de carrer i posant a disposició dels veïns i veïnes eines tan planeres com un canal de WhatsApp perquè ens puguin escriure quan vulguin i des d’on vulguin.

És just reconèixer que el Partit Socialista va aportar bons avenços als seus inicis. No obstant, els últims 20 anys el PSC s’ha acomodat i ha esgotat el seu model. Exemple d’això n’és el Informe del Fòrum Econòmic del Baix de l’últim trimestre de 2018, en què Gavà és la ciutat que més llocs de treball destrueix. Atès que segons el darrer estudi de ciutat, les principals preocupacions dels gavanencs i gavanenques són la mobilitat, el manteniment de l’espai públic, la seguretat i la qualitat de vida, des de Ciutadans en preguntem:

  • La Policia Municipal té prou efectius per garantir la seguretat de tothom?
  • Es destinen prou recursos a mantenir els carrers i parcs en bones condicions?
  • S’ha estudiat com fer una mobilitat compatible amb tots els mitjans de transport?
  • Es facilita l’arribada de noves empreses que generin més ocupació?

Des de Ciutadans seguirem fent política útil i de proximitat per recuperar la il·lusió de viure i treballar a Gavà. Per això, Ciutadans som el canvi que Gavà necessita.