Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC
Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC

Sembla que al escriure aquestes línies per la nova edició de El Bruguers ja hem arribat al que ens volen vendre com la nova normalitat i que tots voldríem que fos la realitat de sempre.

La situació els venia a tots nova i potser les seves conseqüències també ens fan afrontar ara un nou escenari com a ciutat.

Per això queda clar que ens queda molt per fer també en l’esfera pública i política ja que aquesta crisi sanitària desembocarà en una altra de social i econòmica per a la que també cal estar preparats.

Des del Partit Popular, durant aquests mesos d’Estat d’Alarma hem anat fent propostes al Govern Municipal segons la realitat que ens acompanyava a cada fase del confinament i hem recolzat aquelles basades en l’emergència i que requerien accions immediates.

I és ara, després de demanar des del Partit Popular la presència dels militar per desinfectar residències, material de protecció, banderes a mitja asta, senyalització i megafonia a la platja, celeritat al obrir xiringuitos i mercat setmanal, calendarització d’obertura d’equipaments… totes elles qüestions escoltades pel Govern Municipal, toca seguir treballant des del consens i la unitat.

Està clar que sense el compromís i conscienciació de tota la societat haguéssim trigat més en superar el confinament.

Seguim els polítics el seu exemple, deixem les nostres diferències en l’àmbit local, administració que com sempre haurà d’afrontar de manera directe i de vegades en solitari les noves necessitats i treballem des de la transparència i la lleialtat.

Aquelles que com a oposició hem demostrat aquests tres mesos i que ara el PSC ha de invertir en la seva gestió i maneres de fer.

Que Gavà torni a la seva essència natural és cosa de tots, naturalment.