Clic Gavà, pla formatiu per digitalitzar del comerç
Clic Gavà, pla formatiu per digitalitzar del comerç

L’Ajuntament de Gavà ha engegat un pla formatiu gratuït adreçat al sector del comerç i la restauració. L’objectiu és millorar-ne les competències digitals i així ampliar l’abast i el rendiment empresarial. Qui hi participi aprendrà, per exemple, a vendre en línia, fer reserves a través d’Internet o la importància de tenir una pàgina web i una activitat intensa a les xarxes socials. I és què les eines digitals són bàsiques per arribar a la seva clientela real i potencial.

Objectius del Pla de Formació

  • Incrementar la presència online dels establiments de Gavà teninten compte el grau de maduresa digital de cada negoci.
  • Fomentar un espai de consum electrònic local notori i sostenible.
  • Descobrir nous conceptes comercials, tendències actuals en relació a la digitalització dels negocis i en com portar una gestió sostenible d’aquest.
  • Facilitar eines per crear una estratègia de comunicació i màrqueting online de l empresa, a nivell de planificació i utilització de diferents eines disponibles.
  • Compartir experiències i sinergies entre els i les empresaris/àries participants en el Pla de Formació.

El programa personalitzat ofereix 25 places i un itinerari formatiu adaptat a les necessitats dels negocis. Començant per una sessió de diagnosi comercial, de dues hores per establiment, on es farà un anàlisi previ de la presència online i es faran recomanacions de millora. També hi haurà tres sessions formatives grupals.

  • 18 de febrer i 2 de març: Eines de Google pel comerç digital
  • 21 i 23 de març: Impulsa el teu negoci i fidelitza clients amb Instagram
  • 28 i 30 de març: Coneix el màrqueting digital

Les empreses participants rebran, a més, assessorament personalitzat de dues hores i tindran l’opció de fer un retail tour a Euskadi el 13 i 14 de març; un viatge a diverses ciutats per submergir-se en el seu teixit comercial. Aquesta activitat, amb cost, és opcional i oberta a tot el comerç de la ciutat. Hi haurà una sessió prèvia de preparació i una altra de conclusions.

L’informe final serà un recull de tot plegat amb propostes de millora personalitzades per a cada comerç. Els comerços s’hi poden inscriure fins al 17 de febrer a través d’un formulari que trobaran a la notícia de la web gavaimpulsa.info. Per a més informació o consultes us podeu adreçar a la Unitat de Comerç, Turisme i Fires, enviant un correu electrònic a comercifires@gava o trucant al telèfon 93 263 91 43.