Mercagavà estrena botiga on line
Mercagavà estrena botiga on line

Els veïns i veïnes de Gavà i dels municipis més propers poden ja fer la seva compra a través de la pàgina web de Mercagavà www.mercagava.online  i rebre la comanda directament a casa. 
 “De moment hi ha 7 franges horàries obertes durant la setmana per escollir l’horari en que es vol rebre la compra però depenent de la demanda s’obriran les que faci falta per poder abastir a tothom” informa Manel Rodríguez de l’equip de gerència de Mercagavà. 
Per posar en marxa tot l’engranatge, afegeix Manel Rodríguez, “en les últimes setmanes s’han estat fent proves de la plataforma perquè els paradistes anessin agafant ritme amb alguns clients que ens han ajudat a posar a punt el servei fent unes primeres comandes”.

Les parades que hi ha actualment a la plataforma són les que han volgut participar lliurement, però des de la gerència de Mercagavà esperen “que les que falten s’animin per poder tenir una oferta molt més àmplia”. Actualment hi ha a www.mercagava.online gairebé 2.000 productes pujats i dia a dia es van pujant més per poder satisfer als clients.

Una persona s’encarrega, al mercat, d’agrupar curosament les comandes que fan els clients a les diferents parades així com d’atendre les possibles incidències que puguin sorgir. El Picking dels productes es fa seguint les més estrictes mesures d’higiene degut a la situació de pandèmia actual.

Per als impulsors de la iniciativa la posada en marxa de la compra on line “és un pas més que sabíem que algun dia hauríem de donar ja que la venta per internet ha anat creixent els últims anys i s’ha vist accelerada per la pandèmia”. L’objectiu de la botiga online de Mercagavà, asseguren és “fer la vida més fàcil als clients no només en època de pandèmia, sinó també arribar a clients que encara no s’han animat mai a comprar al Mercat”.

Tots els protagonistes de la posada en marxa d’aquesta botiga online es mostren il·lusionats i convençuts del seu èxit:  “El producte que oferim al Mercat és de primera qualitat i per això estem segurs que molts clients que ho provin repetiran”, assegura Manel Rodríguez.

Pel llançament de la botiga online s’ha creat un cupó del 10% de descompte en la primera compra de cada client, només cal introduir la paraula BRUGUERS.