Club Bàsquet Gavà
Imatge d'un dels darrers casals d'estiu del Club abans de la pandèmia (Imatge: cortesia Joan Manuel Albalat)

El Club Bàsquet Gavà organitza el proper mes de juliol dos casals per a infants i joves. D’una banda, als matins n’hi haurà un al pavelló de Can Tintorer de 9:00 hores a 13:30 hores, Aquest serà un casal de tipus lúdic, mentre que el de les tardes, que es farà de 16:30 hores a 19:30 hores, és un de tecnificació de bàsquet. Les dates dels dos casals són les mateixes: del dilluns 28 de juny al divendres 30 de juliol.

El casal dels matins està dirigit a infants d’entre 4 i 14 anys. Joan Manuel Albalat, que és director general del Club Bàsquet Gavà, ens ha explicat que en el casal del matí “es tocaran altres activitats a banda del bàsquet, de fet serà un casal multi-esport i farem de tot, des de gimcanes fins a activitats d’aigua o sortides al Canal de Castelldefels o a la platja”. El casal, això sí, donarà protagonisme cal bàsquet ja que “al cap i a la fi som un club de bàsquet, però tocarem encara que per sobre altres esports, el que també ens ajuda perquè són moltes setmanes i els nens es cansen si només practiquen un esport”.

El casal té una capacitat màxima de 70 participants setmanals, i és que les inscripcions es poden fer per setmanes ja que “en total són 5 setmanes però les famílies habitualment no s’apunten les 5 setmanes i el que fan és apuntar-se les que vulguin, des d’una com a mínim fins a totes cinc”. El preu per cada setmana per als socis és de 75 euros, i pels no socis és de 80 euros. Depenent de les edats dels infants que s’apuntin “adaptarem una mica les activitats ja que no és el mateix pensar per a un infant de 4 anys que per a un de 14”.

Club Bàsquet Gavà
Imatge d’un dels darrers casals de tecnificació del club abans de la pandèmia (Imatge: cortesia Joan Manuel Albalat)

Respecte al casal de tecnificació, que es farà en les mateixes dates que el del matí però en horari de tarda, “està enfocat només al bàsquet al 100% i és per millorar la tècnica sobretot dels jugadors que ja estan en el nostre club, però també està obert a jugadors d’altres clubs o infants que comencen i volen entrar en aquest esport”. Durant el casal “tenim previst que vingui gent de nom dins del nom del bàsquet com ara una jugadora de la Lliga Femenina 2 o gent d’una empresa especialitzada precisament en tecnificació de bàsquet”.

El preu d’aquest casal de tecnificació és de 45 euros per a socis i de 50 euros per a no socis, i està orientat a infants i joves de 4 a 16 anys. Albalat destaca que els dos casals “estan oberts a tota la ciutadania, no només a gent relacionada amb el club, i de fet amb el de tecnificació volem una mica captar nous talents”. Per apuntar-s’hi en qualsevol dels dos casals podeu entrar a la pàgina del club i fer-ho online.