Club de lectura feminista

Gavà estrena el Club de lectura feminista, una iniciativa impulsada pel Servei d’Informació i Atenció a la Dona de Gavà (SIAD), amb la col·laboració de les biblioteques de la ciutat.

El nou projecte constarà de tres trobades anuals encaminades a compartir reflexions i a intercanviar opinions sobre les lectures de temàtiques feministes que es llegiran prèviament. Les sessions estaran dinamitzades per Eva Gou, especialista en perspectiva de gènere.

Gou és llicenciada en Història per la UAB i Màster en Estudis de la Diferència Sexual (UB) i en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania (IIEDG). És experta en estudis de gènere i mitjans de comunicació, amb  una experiència àmplia en l’anàlisi de la representació de les dones que s’estén a la creació de continguts pedagògics,  la publicació de materials i la programació audiovisual; ha format part de l’equip creatiu de Drac Màgic, Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals; ha estat codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

Les persones interessades a participar de l’activitat cal que formalitzin la inscripció trucant al telèfon 93 263 92 30, donat que les places són limitades. El termini clourà el 15 de setembre.