Entrenador
José Manuel Serrano

Juan Camilo Vázquez Gutiérrez és el nou entrenador del Club de Futbol Gavà. El nou fitxatge ha entrenat abans a la FE Grama, el Santboià i el Viladecans i ha estat l’escollit per aconsenguir l’ascens a Tercera Divisió. S’estrenarà com a tècnic blaugrana el proper diumenge amb el partit que enfrontarà al Gavà amb la Montañesa.

Juan Camilo Vázquez Gutiérrez.  Foto: David Ferrer | fcsantboia.cat

José Manuel Serrano va ser destituit ahir com a l’entrenador del Club de Futbol Gavà, equip al que ha dirigit durant un any i mig, segons informa el Club en una nota publicada al web oficial. Textualment el Club anuncia que “ha decidit trencar la vinculació professional que l’unia amb el tècnic José Manuel Serrano” i expressa en el text “el seu profund agraïment per la feina feta durant aquest any i mig, treballant des del primer dia per intentar, en la primera temporada, salvar l’equip d’un nou descens, i en la segona, per intentar lluitar per la zona alta. Des del CF Gavà li desitgem sort i encerts en el futur”.

En la nota s’informa que José Manuel Serrano va dirigir el seu 50è i últim partit amb el primer equip del CF Gavà la passada setmana, amb la derrota per la mínima contra el FC Martinenc. “El balanç durant aquests partits, continua dient, ha estat (dades extretes, totes elles, de Havok Gavà) de 19 victòries (38%), 14 empats (28%) i 17 derrotes (34%).  A casa ha aconseguit una mitjana d’1,42 punts per partit, mentre que a fora ha aconseguit 1,24 punts per matx”.

“L’aventura de José Manuel Serrano va començar l’estiu de 2018, amb una pretemporada que va engrescar tota la parròquia blaugrana. El debut amb la Montanyesa a La Bòbila (0-2) va fer tocar l’equip de peus a terra, i la duríssima primera volta va fer que l’objectiu de la temporada fos una salvació que només semblava poder arribar en forma de miracle. Finalment, i després d’una gran segona meitat de campionat, l’equip va poder assolir la salvació”, es recorda a la nota publicada en la web del club.

Durant aquesta temporada 2019/2020, continua fent balanç el club en la nota, l’equip va iniciar amb una gran ratxa de victòries que el va situar com a líder, abans d’iniciar una mala ratxa que el distanciaria de l’intractable Montanyesa. Actualment l’equip està situat a la quarta posició, a un punt del tercer Ascó i a quatre del Santboià, qui va caure a La Bòbila fa dues setmanes. L’últim partit del tècnic José Manuel Serrano va ser la derrota per la mínima al Guinardó (1-0).