Club Gavà Triatló
Neus Ciruelos, primera posició en categoria aleví femení (foto: cortesia Mar Bejarano)

El Club Gavà Triatló ha aconseguit dos podis en la II Triatló Infantil Puigverd de Lleida (Lleida) que es va celebrar el passat dissabte. D’una banda, Neus Ciruelos, d’11 anys, va quedar primera en la categoria aleví femení; d’altra banda, Andreu Requena, de 10 anys, va aconseguir la tercera posició en la categoria aleví masculí. Altres dues marques importants van ser les aconseguides per Lucas Requena, de 14 anys, que va quedar quart en la categoria cadet, i per Joan Brescó, setè en la mateixa categoria cadet.

Club Gavà Triatló
Andreu Requena, tercera posició en la categoria aleví masculí (Foto: cortesia Mar Bejarano)

Mar Bejarano, vicepresidenta del club, ha destacat la importància d’aquestes marques: “Tenint en compte que estem dins d’una pandèmia, i que en aquest escenari s’ha seguit entrenant, estem molt contents amb els resultats. Ho han donat tot i es nota, estem molt satisfets perquè competir amb la Covid pel mig és complicat”. Bejarano, a més, posa en valor que “hi participaven clubs molt potents, com el Club Natació Barcelona, que té molt nivell, així que anàvem amb la idea d’agafar experiència i de passar-ho bé, i al finals ens hem quedat fins i tot sorpresos de l’entrega i el compromís i l’esforç dels nostres participants”.

El Club ha volgut “felicitar a tots els triatletes ja que l’esforç que fan cada dia en els entrenaments es nota en els bons resultats que hem obtingut. El seu treball i el seu compromís donen fruits”. El club, de fet, destaca que “els triatletes marxen de Lleida no només amb bons resultats, sinó també amb més experiència, ja que per alguns aquest era el seu primer triatló”.