Comença la Festa Major 2019
Nerea Rodríguez.

Aquest dijous comença la Festa Major d’estiu a Gavà, un programa ampli i divers d’activitats que s’allargarà fins diumenge i que presenta com concert estrella a Fangoria dissabte, a partir de les 23.30 hores a la plaça de Francesc Macià. Per donar el tret de sortida a la celebració s’ha convidat a l’ex-concursant d’Operación Triunfo, la gavanenca Nerea Rodríguez, que serà l’encarregada de llegir el pregó a la plaça Major, a partir de les 21.30 hores. La música de la Marxing Band del Taller de Músics, acompanyarà l’acte que ens portarà fins al parc de la Torre Lluc on seguirà la festa.

Abans però s’inauguren dues exposicions. D’una banda, a les 20 hores la mostra “Mar” de l’Escola de Belles Arts Francisco Valderrama, a la biblioteca Josep Soler Vida, i de l’altra, “L’art no té edat”, a la sala d’actes del Museu de Gavà a les 20.30 hores. La mostra, que suma la seva 27ª edició, recull les inquietuds de les persones grans. Aquest any ces compta amb la col·laboració del taller de Pintura Neus Pino i Maria García Navas, membre de la comissió d’usuaris de pintura dels Casals Municipals de la gent gran de Gavà.

La festa culminarà amb el concert de Koko Jean’&’The Tonics, featuring Dani Nel·lo, al parc de la Torre Lluc, una banda que proposa el millor de quatre mons musicalment diferents en una única bomba plena de soul, ritme i groove. Els acompanyarà excepcionalment per a Gavà, Dani Nel·lo, el prestigiós saxofonista que ja hem tingut el plaer de veure a la ciutat en festes.

Consulteu aquí tot el programa