Comença la Festa Major de Sant Pere 2022
Comença la Festa Major de Sant Pere 2022

Gavà comença avui la Festa Major de Sant Pere, amb un feix d’activitats diverses per a grans i petits i que s’allargarà fins el proper 3 de juliol. Aquesta nit, a les 22 hores, el grup local Cash Caravan oferirà el concert de revetlla, a partir de les 22 hores, al parc de la Torre Lluc.

29 de juny, Festa Major

Aquest dimecres, 29 de juny, festivitat del patró, es farà la tradicional missa, a partir de les 11 hores, a la parròquia de Sant Pere. Durant l’ofici actuarà l’esbart Brugués amb el ball d’Algemesí, mentre que la Coral Sellarès interpretarà música religiosa de diferents autors russos, com ara, Gioachino Rossini, George F. Haendel i N. Rimski-Korsakov.

A les 12 hores, a la plaça de l’Església l’esbart dansarà el Ball de Rams.

A les 18 hores, l’Espai Maragall acollirà la representació del musical “Moisès, el príncep d’Egipte” a càrrec de l’Espai Escènic, on podrem conèixer la història de Moisès que, nascut esclau però criat com a príncep d’Egipte, tindrà una revelació i serà l’encarregat de salvar el seu poble.

També a les 18 hores hi haurà sardanes a la Plaça de l’Església a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà i a les 19 hores, es farà el pregó de benvinguda amb l’alcaldessa Gemma Badia i l’actor, Andreu Casanova, qui oferirà el monòleg titulat “Tinder sorpresa”, on convida a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar, actualment tan de moda.