Comencen les primeres obres de reforma al Bruguers
Bargalló i Sánchez han visitat el nou edifici de l'institut escola a Gavà Mar

El conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló ha estat aquest matí a Gavà per presentar el pla de reforma integral de l’edifici de l’institut Bruguers, un projecte llargament reivindicat a nivell local i que comença a materialitzar-se de manera imminent. Bargalló ha confirmat que “els primers treballs, que són d’exterior per rehabilitar accessos i fer obres de pati, previstos a l’abril i que la pandèmia va obligar a ajornar, donaran inici ja mateix per estar enllestits durant la primera quinzena de setembre amb l’inici del nou curs. Es tracta d’una primera inversió de prop de 300.000 euros d’un pressupost global de 2.200.000 euros que s’anirà executant fins al 2024 i permetran comptar amb un institut amb totes les necessitats cobertes”.

L’Alcaldessa Raquel Sánchez ha celebrat la notícia destacant que “es tracta d’una reivindicació històrica assolida, amb un nou pla que el conseller va prometre en la seva anterior visita a la nostra ciutat i que ara els nostres serveis tècnics i la comunitat educativa analitzarem plegats per acabar de definir-lo”.

Raquel Sánchez s’ha reunit a la sala de plens amb Josep Bargalló.

Enllestit l’institut escola de Gavà Mar

Bargalló i Sánchez també han fet una visita a les obres ja enllestides de l’edifici de l’institut escola a Gavà Mar que començarà a funcionar al setembre amb l’inici del nou curs. L’Alcaldessa també s’ha mostrat satisfeta amb aquest projecte que resultava molt necessari per la nostra ciutat”.

Durant la trobada també s’ha parlat de l’actual situació de pandèmia que marca el pas d’una nova realitat a la qual s’haurà d’adaptar l’escola. Josep Bargalló assegura que “amb projectes nous com els de Gavà es demostra la voluntat de seguir treballant per millorar la qualitat de l’educació” i que “davant la nova situació cal extremar les precaucions i ser radicalment cauts”.

Raquel Sánchez també ha mostrat “tot el suport de l’Ajuntament de Gavà, en la mesura de les nostres possibilitats, per tal que tots els infants i joves de la ciutat puguin seguir el nou curs escolar amb normalitat, perquè, malgrat les situacions imprevistes com aquesta pandèmia, cal defensar un sistema públic d’educació fort”