violència masclista
Imatge d'arxiu d'una de les concentracions a la plaça Major

Gavà es torna a concentrar aquest dimarts contra la violència masclista i per retre homenatge a les darreres víctimes mortals d’aquesta xacra social, que malauradament ja sumen 40 en el que portem aquest 2019.

La plaça Major és de nou l’escenari d’aquesta trobada que té lloc habitualment cada darrer dimarts de mes. Agost no serà una excepció i la concentració, com sempre, té lloc aquest dimarts 27 a les 18:00h. Està prevista la lectura del manifest de rebuig i condemna vers aquesta xacra i el condol vers les famílies de les darreres víctimes. Amb aquestes concentracions periòdiques la ciutat vol fer visible el seu rebuig i condeman a la violència masclista.

Recordem que existeix un servei d’atenció permanent a les víctimes, el 900 900 120 que és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores de dia. Aquí s’atenen les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones com peticions d’informació de dones que viuen situacions de violència, sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d’assistència a la violència contra les dones, sol·licituds d’assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.