Concert de música catalana a Gavà
Concert de música catalana a Gavà

Amics de la Música de Gavà organitza un concert, aquest dissabte, 25 de setembre, a l’Espai Maragall on interpretaran tot un seguit peces de compositors i compositores de Catalunya. El repertori inclourà cançons de Ricard Lamote de Grignon, Enric Granados, Narcisa Freixas, Eduard Toldrà, Frederic Mompou, Pau Casals i Alicia de Larrocha i, segons ha precisat el president Amics de la Música, Adrià Perea, “s’intercalarà amb diferents apunt didàctics sobre la biografia i trajectòria de tots ells i elles, amb l’objectiu de fer-los també un petit homenatge“.

Perea concreta que “aquest serà el primer concert de la temporada” i els fa “molta il·lusió poder tornar als escenaris després de tant temps d’aturada per culpa de la crisi sanitària”. El recital el faran possible membres de l’entitat de perfil divers, de veterans a estudiants, amb la idea de “poder estendre el gust per la música clàssica, en una població com Gavà o hi ha una gran afició per les arts”.

Perea avança que “segons com sigui l’acollida d’aquest esdeveniment, es plantejaran fer altres concerts amb altres compositors i compositores de casa nostra de manera periòdica” i que, de cara als propers mesos, també tenen en ment “tirar endavant altres projectes, com per exemple algun concert solidari, recuperar activitats que involucrin més gent de la ciutat, com cantades populars, algun taller pedagògic o conferències perquè tothom pugui accedir a la música clàssica”.

El recital de dissabte començarà a les 19.30 hores i és gratuït però, per raons sanitàries, cal fer la reserva prèvia a través d’internet a Entrapolis

Podeu escoltar aquí l’entrevista sencera feta a Adrià Perea a Ràdio Gavà