Concert de sardanes amb cor i cobla

L’Espai Maragall de Gavà acollirà aquest diumenge un concert de sardanes amb cor i cobla. En el recital la Coral Sellarès i l’Orfeó Badaloní, uneixen les seves veus amb la Cobla Contemporània de Sabadell per entonar sardanes i cants emblemàtics del nostre país, com La Santa Espina, Muntanyes del Canigó, o és la Moreneta, entre moltes d’altres melodies conegudes.

Cal destacar que aquest mateix concert es farà aquest dissabte a Badalona, en un dels actes més esperats de l’Orfeó Badaloní, el tradicional Concert de Sant Jordi, que enguany s’afegeix als actes commemoratius del 150è aniversari de l’Església de Sant Josep, i esdevé alhora el segon dels actes celebrats en homenatge al compositor badaloní -i fundador l’entitat- Antoni Botey i Badia.

El concert comptarà amb la direcció musical d’Emmanuel Niubó i donarà inici a les 19 hores. Les entrades anticipades (contactar amb coralsellares@gava.cat) costen 10 € i 12 € a la taquilla, el mateix dia, a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.