Concert del 30 aniversari del cau

L’agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia de Gavà celebra, aquest 2019, el seu 30è aniversari raó per la qual han volgut organitzar una festa al parc de la Torre Lluc obert a tota la ciutadania.

La música donarà inici a les 21.30 hores amb l’actuació, primer del grup Seikos, i després dels Smoking Souls, banda aquesta qeu pot atraure força gent ja que aquest serà un dels pocs concerts que oferiran aquest estiu ja que estan immersos en l’enregistrament del seu nou àlbum.

Manel Enrubia, del Cau, precisa que “aquesta cita culminarà un curs on hem fet altres activitats commemoratives, com la festa de passos una celebració solemne i formal que simbolitza l’entrada i la  sortida dels membres en les unitats”. És a dir, en la mesura que els nois i noies van creixent dins l’escoltisme, passen d’una unitat a una altra (Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel·les i Truc) i, en aquesta celebració, es materialitza el canvi o pas. A l’abril, també es va fer una festa infantil a la Torre Lluc amb diferents tallers i jocs per a tots els infants de la ciutat .

L’agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia és l’únic cau que hi ha Gavà i aplega nens i nenes de 5 a 18 anys. Durant l’any, es fan diferents excursions i campaments a la muntanya on els menuts, a mes de divertir-se, poden educar-se en el lleure aprenent a ser autònoms i conreant valors com la companyonia, el treball en equip o el respecte per la natura, entre d’altres.

Roc del Migdia també s’implica en molts actes de ciutat com poden ser el Xerinolis, la Festa dels Infants o l’Aplec de Sant Miquel, entre altres.