Concert homenatge a la Gent Gran
Concert homenatge a la Gent Gran

Dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere, que s’allargarà fins demà, aquest diumenge es va celebrar un concert homenatge a la gent gran amb l’Associació Musical de Castelldefels dirigida per Alba Cucurella. L’acte va tenir lloc al pati de l’escola Salvador Lluch i va registrar un gran èxit d’assistència amb més de 250 persones.

Per a Lina Coll, integrant de l’Associació de la Gent Gran de Gavà, “es tracta d’un esdeveniment molt emocionant perquè suposa el retrobament després de mesos molt durs de pandèmia, i una manera molt bonica i encertada de recordar els que hi som, i els que no hi són, perquè per desgràcia, i sense ells saber-ho, ens han deixat”.

Lluís Pedret, president de la Gent Gran Activa de Gavà, mostrava l’agraïment l’Ajuntament “per haver pensat en nosaltres” i manifestava la seva “satisfacció per la bona acollida d’aquest acte”.

L’alcaldessa Raquel Sánchez, en el seu parlament, es va mostrar “feliç de poder haver recuperat aquest acte i de poder celebrar la Festa Major, encara que amb cautela i de manera diferent”. Sánchez ha destacat que “després de mesos molt difícils, on ha calgut aturar totes les activitats, també les vostres, cal posar en valor la vostra paciència i comprensió que han estat exemplars. Ara estem superant aquesta crisi sanitària i al setembre començarem amb més força”.

Abans de l’inici de l’audició, alguns membres de la Gent Gran van oferir un tastet del seu art, primer amb la lectura d’una poesia dedicada a la pandèmia, i després interpretant algunes cançons.