Concurs de pessebres 2018
El termini per participar s’acaba el 15 de desembre

L’Associació Veïnal del Barri del Centre organitza la 9ª edició del seu concurs de pessebres, una iniciativa on hi poden participar tots els naixements que estiguin ubicats al terme municipal de Gavà. La organització ha establert 3 modalitats amb els seus corresponents premis: el pessebre popular/tradicional, el pessebre artístic i el pessebre aparador comerç.

Les inscripcions es podran fer fins el 13 de desembre de 2018 trucant al telèfon de l’Associació (936336186) o enviant un e-mail a avbcdegava@gmail.com. També es pot fer presencialment al local de l’entitat els dimarts, de 18 a 20 hores, (carrer de Salvador Lluch, 6 1r).

Un jurat visitarà el domicili on s’hagi instal·lat el pessebre. Les franges horàries aproximades de visita es podran proposar per part del concursants en el moment de la inscripció. El fet de no poder accedir a la visita del pessebre per part del jurat el dia assignat, comporta la impossibilitat de poder valorar-lo i, en conseqüència, l’opció a obtenir premi.

El veredicte del jurat i lliurament de premis es tindrà lloc a la seu de l’Associació Veïnal del Barri passades les Festes.