Concurs de pessebres 2022 del barri del Centre

L’Associació Veïnal del Barri del Centre convoca l’12è Concurs de Pessebres 2021, en què podran participar tots els naixements que estiguin ubicats en el terme municipal de Gavà. L’organització ha establert tres modalitats amb els seus corresponents premis: el pessebre popular/tradicional, el pessebre artístic i el pessebre als aparadors dels comerços.

Les inscripcions es podran fer del 14 de novembre al 10 de desembre. Les persones interessades poden trucar al telèfon de l’Associació (93 633 61 86) o enviar un correu a avbcdegava@gmail.com. També es pot fer presencialment al local de l’entitat, carrer de Salvador Lluch, 6, 1r, els dimarts, de 18 a 20 hores.

La visita del jurat es farà els dies 20 o 21 de desembre. Per tant, durant aquest dia hi haurà d’haver necessàriament algú al domicili on s’hagi instal·lat el pessebre. La visita del jurat a les botigues es farà entre el 19 i el 21 de desembre.

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis tindrà lloc a la seu de l’Associació Veïnal del Barri del Centre el 13 de gener de 2023.