Continuïtat i renovació a la candidatura del PSC a les municipals
Continuïtat i renovació a la candidatura del PSC a les municipals

L’agrupació del PSC de Gavà ha aprovat la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. Encapçalada per l’alcaldessa Gemma Badia, la llista és plenament paritària entre homes i dones, compta amb una presència molt significativa de joves i hi incorpora alguna persona independent. La candidatura enllaça amb l’actual composició del govern municipal en mantenir bona part dels seus membres, però també té un marcat caràcter renovador en comptar amb nombroses cares noves.

En els 15 primers llocs, per exemple, s’estrenen Catelijn Kerstens, Laura Soler, Manolo Gómez i Sergi Navarro. La resta en aquests primers llocs són Jordi Tort, Alba Riba, Éric Plaza, Cristina Agustí, José Manuel Vara, Julio Tenorio, Luis Alberto Guitart, Ester Zamorano, Rosa Maria Espligares i Damián Muñoz. Tanquen la llista Éric Morales, Pilar Gracia, Pastori Ramírez, Emi Chávez, Joan Bautista Balaguer i Antonio Rosario.

Durant l’assemblea celebrada el 24 de març, Gemma Badia va remarcar el sentit d’equip cohesionat que té aquesta llista. Va posar en valor la força que la candidatura suposa per afrontar les eleccions amb garanties i va apel·lar a la necessitat de treballar amb totes les energies per renovar la confiança majoritària de la ciutadania. En aquest sentit, va recordar que el PSC ha de continuar donant resposta eficaç a les necessitats dels veïns i veïnes de Gavà, i alhora proposar projectes ambiciosos i viables perquè la ciutat continuï avançant.