El cor Tornaveu busca nova direcció
El cor Tornaveu busca nova direcció

El Cor de cambra Tornaveu de Gavà busca nova direcció després de la marxa, per motius personals, de la persona que ho feia en el darrer any. La formació, actualment integrada per 12 cantaires amb edats compreses entre els 30 i els 50 anys cerca algú “amb energia, implicat, actiu, especialista en veu i amb condicions per la música moderna”, ja que recordem-ho aquest cor fuig dels clàssics i centra el seu repertori en peces del pop, el rock el jazz o els musicals adaptant-les al cor. La seva idea, diuen, “és seguir innovant i incorporar a les actuacions elements com les coreografies”.

Des del cor precisen que si el nou director visqués a prop de Gavà seria ideal perquè els suposaria menys despeses i més comoditat. També expliquen que, “si bé el cor, a nivell de veus està equilibrat, perquè n’hi ha tres per corda”, necessiten “més cantaires” i precisen que “no cal saber solfa, n’hi ha prou amb tenir oïde, afinar i posar-hi ganes”.

Les persones interessades a poder fer la prova per formar part del projecte poden contactar amb l’entitat a través de la seva pàgina de facebook, per mail a l’adreça info.tornaveugmail.com o acudint directament a l’assaig que té lloc tots els dijous, de 21.30 a 23.30 hores a l’Espai Maragall.