coral La Igualtat
La coral La Igualtat interpretarà “Solstici a quatre veus amb 7 notes de color”

La coral La Igualtat proposa el seu tradicional concert d’estiu a l’Espai Maragall, que en aquesta ocasió arriba sota el títol de “Solstici a quatre veus amb 7 notes de color”. Tal i com ens ha explicat Cesca Martorell, presidenta de l’entitat, “serà un concert una mica variat tal i com indica el títol del concert, “solstici” perquè serà en el mes de juny, i “a 4 veus” perquè serà coral i en aquest cas ens acompanyarà Quarta Justa, que és un quartet de noies de Manresa que ho fan molt bé, i també col·laborarà amb nosaltres Adisga”.

És la primera vegada que Adisga col·labora amb La Igualtat, i Martorell assegura que ha “gaudit moltíssim, ha estat realment una experiència enriquidora i molt maca”. La idea de fer aquesta col·laboració va sorgir perquè “estàvem pensant en alguna col·laboració nova a banda de les moltes que havíem fet, i se’ns va ocórrer aquesta idea, a tothom li va semblar bé i la vam posar en marxa”.

Finalment Adisga només col·laborarà en una de les cançons del concert, tot i que “la idea era fer alguna cosa més, però el temps se’ns ha tirat a sobre”. Tot i això, “ha estat molt bonic veure la il·lusió dels nois que participen”.

Respecte a la col·laboració amb Quarta Justa, Martorell destaca que la idea va sorgir perquè “sempre estem buscant coses que siguin una mica diferents, i ja havíem cantat abans i havíem fet algun concert junts”.

El repertori del concert serà “molt variat, pel que fa a la coral hi haurà algunes estrenes amb música més moderna i de tots els temps, i pel que fa al quartet de noies també faran com nosaltres i interpretaran música molt actual però també música més clàssica. Finalment amb Adisga interpretarem un títol conegut per tothom”.

Darrerament s’hi ha afegit nous cantaires a la coral i això, segons Martorell, “ens fa estar molt contents, estem realment contents amb aquestes incorporacions ja que, a més, tots els que s’hi ha apuntat són gent jove i molt vàlida, amb molt bona veu i amb ganes de fer coses”.

La coral La Igualtat interpretarà “Solstici a quatre veus amb 7 notes de color” el proper diumenge, 25 de juny, a partir de les 19:00 hores a l’Espai Maragall. Les entrades ja es poden comprar aquí a un preu de 10 euros.