Creu Roja i Caritas continuen treballant per als més necessitats
Creu Roja i Caritas mantenen el seu servei amb totes les mesures de seguretat

Creu Roja treballa a fons coordinada amb els Serveis Socials de l’Ajuntament. L’entitat ha adaptat el seu sistema de lliurament a la situació i, a més de prendre totes les mesures de seguretat, ha adaptat els lots d’aliments per a garantir que cobreixin un mes i així reduir el tràfic de persones.

L’entitat està rebent en aquests dies moltes mostres de solidaritat i de persones que desitgen treballar com a voluntaris i voluntàries però en aquests moments l’entitat disposa de personal suficient. Des de Creu Roja una vintena de voluntaris estan atenent més de 300 famílies.

Caritas Interparroquial Gavà continua també ajudant a les famílies que més ho necessiten. En aquesta primera setmana de confinament Caritas ha repartit menjar i diferents productes de primera necessitat com: sabó, tovalloles i productes per als més petits.
L’entitat ha adoptat totes les mesures de seguretat i ha adaptat els horaris de lliurament per a mantenir la distància entre les persones. A més l’entitat s’encarrega, a través dels voluntaris i voluntàries, de fer arribar els lots, amb provisions per a 15 dies, a les persones que no poden desplaçar-se. En aquesta primera setmana Caritas ha atès 70 famílies de Gavà