Cromos del Bàsquet Gavà
La col·lecció es composa de 414 cromos.

El Club Bàsquet Gavà ha llançat al seva col·lecció de cromos. Ara fa uns dies, es va fer la presentació oficial d’aquesta nova iniciativa que, segon reconeix el president del Club, Josep Maria Barrabés, “ja feia temps que teníem en ment i, ara per fi, veu la llum”. L’esmentada col·lecció recull un total de 414 cromos que representen tots, i cadascun, dels seus 22 equips federats en totes les categories.

Els cromos ja es poden comprar a un preu d’1 euro el paquet de 7 cromos. Hores d’ara també existeix una oferta de llançament consistent en un pack de 22 sobres al preu de 20€, (2 € d’estalvi) amb la particularitat de que en aquests 154 cromos no hi han repetits, el que suposa gairebé 1/3 de la col·lecció. Aquests packs es poden adquirir a les oficines del Club, al seu horari habitual: dilluns, dijous i divendres, de 18:30 a 20:00 hores.

Barrabés qualifica la idea de “proposta engrescadora perquè suposa posar en valor la feina i l’entusiasme de jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores i delegats i delegades” i, a la vegada, es mostra convençut que “el nostre millor patrimoni són els infants i joves que nodreixen els nostres equips” . El president precisa que “la nostra entitat és molt més que entrenaments i partits, ja que compartim moltes estones plegats que ens enriqueixen i ens donen l’oportunitat de gaudir de bons moments amb les famílies. Crec que els infants i joves gaudeixen del bàsquet com a esport, però a la vegada suposa un complement a la seva formació personal”.

Els cromos també es poden adquirir a la merceria Pauli (davant l’entrada al pavelló, als locals exteriors de MercaGavà), a la cafeteria Rodando, en aquest mateix carrer, al nº 123. (una mica mes a baix) i al al bar Paisano, al carrer Joan XXIII nº 5, en front de l’entrada sud de MercaGavà.