ciutadans-050614

ciutadans-050614Miguel Ángel Ibáñez.

Miguel Ángel Ibáñez acusa un regidor d’ERC “d’abús de poder”

El portaveu de C’S a Gavà considera “intolerable l’accés sense permís”, dilluns, a l’Ajuntament, per part d’un regidor d’ERC durant la manifestació en favor del República

El regidor i portaveu del grup municipal de C’s: Partido de la ciutadanía a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez ha criticat els fets succeïts dilluns, quan un regidor d’ERC va accedir a l’edifici de l’Ajuntament durant la celebració d’una manifestació en favor de la república a la plaça Balmes que s’havia convocat arreu coincidint amb la notícia de l’abdicació del Rei.

 

Ibáñez qualifica l’episodi “d’incident greu” perquè “va aprofitar la concentració i el seu càrrec per entrar al consistori, i mitjançant enganys va posar en risc el lloc de treball del guàrdia de seguretat adduint una autorització de la policia que no existia”. Ibáñez entén que “es tracta d’un abús de poder intolerable perquè, com a càrrec públic representa un grup persones i l’Ajuntament és la casa de tots. Cal respectar les institucions ja que ens garanteixen els nostres drets i llibertats”.


Ibáñez conclou demanant que “aquest representant d’Esquerra Republicana abandoni unes actituds que ens recordem la frase que crèiem de temps passats de “vostè no sap amb qui està parlant”