CIUTADANS-CAMPANYA-110915

CIUTADANS-CAMPANYA-110915Ibáñez durant l’enganxada de cartells, anit.

Ciutadans vol que “Catalunya segueixi sent el motor econòmic d’Espanya”

Miguel Ángel Ibáñez assegura que “els anhels independentistes són com enderrocar un edifici per començar a construir no sabem què”

C’s Gavà ha iniciat també la campanya aquesta mitjanit, assegurant, en paraules del portaveu de la formació a la nostra ciutat, Miguel Ángel Ibáñez, que “es tracta d’una cursa electoral molt important, on veiem que hi ha un grup de gent que ens vol separar d’Espanya i treure’ns d’Europa i de l’euro per deixar-nos pràcticament aïllats, mentre que nosaltres estem per arreglar allò que no funciona, ja sigui millorant el finançament autonòmic, eradicant les comissions i acabant amb tot allò que suposa un llast per l’economia i per la creació d’ocupació”.

 

Ibáñez diu voler tenir “una societat moderna, amb mecanismes per seguir evolucionant i perquè Catalunya segueixi sent un motor dins Espanya i Europa. Així mentre alguns volen quedar-se sols nosaltres apostem per recuperar el paper de Catalunya com a locomotora d’Espanya. Volem millorar la nostra societat enlloc de destruir un edifici per començar a construir o sabem exactament què”.

 

C’s recorda que el seu posicionament “sempre ha estat clar” i per això ha demanat el vot “a tots aquells que se sentin catalans, espanyols i europeus”.