violència
Cs presentarà una declaració política contra la violència a Catalunya en el Ple de setembre

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) de Gavà presentarà una declaració política en el proper Ple Municipal de setembre “en favor de la convivència i contra la violència a Catalunya”, tal i com ha explicat el regidor de la formació taronja, Francisco Gavilán.

El regidor ha assegurat que Ciutadans “condemna la violència vingui d’on vingui i la pateixi qui la pateixi, i en aquest sentit hem de recordar que el passat 28 de març els partits independentistes al Parlament de Catalunya es van negar a condemnar la violència de tots aquells que no pensen com ells”.

Gavilán ha posat alguns exemples d’aquesta violència que Cs condemna: “Hem de recordar l’agressió patida al Parc de la Ciutadella el passat 25 d’agost i també que a Viladecans una senyora passava a prop d’una manifestació independentista i també va patir agressions”.

El regidor de Cs afegeix que “el mateix Conseller d’Interior va reconèixer que havien obert 109 diligències per manifestacions il·legals i actes violents diversos, així que volem que en aquest proper Ple de setembre es condemni tota la violència que s’està patint a Catalunya”.