canyas-ibanyez-27-s

canyas-ibanyez-27-s

Cañas i Ibáñez, ahir a Gavà

Jordi Cañas: “Si nosaltres no votem llavors altres ens poden botar del nostre país”

L’assessor europeu de Ciutadans visita Gavà i fa campanya al costat del portaveu de la formació, Miguel Ángel Ibáñez

L’assessor europeu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s), Jordi Cañas, va visitar ahir Gavà en el marc de la campanya electoral de les eleccions autonòmiques del 27 de setembre. Cañas va fer costat al portaveu gavanenc de la formació, Miguel Ángel Ibáñez, en la carpa informativa que va instal·lar el partit al mercat ambulant dels dimarts. Tots dos, recolzats per altres membres de C’s, van repartir propaganda electoral entre els ciutadans que hi passaven i van explicar l’ideari de la formació política a qui es va voler interessar.


Cañas va insistir en un dels principals missatges de C’s: “les properes eleccions marcaran una data en què es decidirà si volem una Catalunya forta dins d’una Espanya unida o volem una Catalunya separada que porti molts problemes als ciutadans”. Per aquest motiu, Cañas va demanar a la gent que vagi a votar ja que “és un moment transcendental en la història de Catalunya i d’Espanya, és un moment de compromís de tots els ciutadans i s’ha d’anar a votar perquè si nosaltres no anem a votar ens poden botar del nostre país i per tant és el moment de que els ciutadans adquireixin aquest compromís i decideixin si volen la ruptura i la separació o volen la unió i la reforma”.


De la seva banda, Miguel Ángel Ibáñez va recordar que el proper 27 de setembre hi ha dues opcions: “o bé una independència amb unes conseqüències absolutament desastroses per tothom, o bé replantejar el que no funciona i mirar d’arreglar-lo per seguir tots junts i units”. Ibáñez va tirar de refrany quan va recordar que “allò de que la unió fa la força alguns ho han oblidat en benefici propi per tapar els seus propis problemes amagant-se el quart o el cinquè en la llista, i això no és de rebut perquè un partit ha de presentar-se com a tal, ha de presentar un programa, i en base a això demanaré l vot a aquells que creguin que aquest programa és el millor i que el partit té el millor equip per portar-lo a terme”.