Cs
Cs denuncia un intercanvi de terrenys entre l’Ajuntament i un particular

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) denuncia un intercanvi de terrenys entre l’Ajuntament i un particular al barri de La Sentiu. Segons ha explicat el portaveu de la formació taronja, Miguel Ángel Ibáñez, “estem davant d’altra falta de transparència del PSC que, en comptes d’obrir un procés participatiu i parlar amb els veïns, tal i com proposem des de Ciutadans, a la darrera Junta de Govern Local abans de les vacances va aprovar una iniciativa privada que intercanvia dos terrenys, un municipal que és zona verda i que és molt pla per un terreny privat amb molta inclinació i molta roca, és a dir, amb un cost de construcció molt elevats”.

Cs ha presentat al·legacions aquest mes d’agost atès que “no és de rebut aprovar una modificació que intercanvia un solar privat per un de públic, millor situat i amb menors costos de construcció, i fer-ho amb premeditació i traïdoria tot just abans d’anar de vacances”. Les al·legacions s’han presentat de manera conjunta amb l’Associació de Veïns de La Sentiu ja que “els vam explicar el que s’havia aprovat i van voler sumar-se a les nostres al·legacions”.

Segons explica Ibáñez, “amb intercanvis d’aquest tipus, sense que hi hagi cap compensació econòmica, l’Ajuntament clarament afavoreix el negoci immobiliari d’una persona o promotor privat, demostrant a més molt poca preocupació per l’espai públic”.