Cs es felicita de que s’arregli el carrer dels Tellinaires de Gavà Mar
Cs es felicita de que s’arregli el carrer dels Tellinaires de Gavà Mar

El portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), Miguel Ángel Ibáñez, s’ha felicitat aquest matí de que l’Ajuntament de Gavà hagi començat les obres d’arranjament del carrer dels Tellinaires de Gavà Mar.

Ibáñez ha assegurat sentir “alegria” degut a que “ja han començat les obres al carrer dels Tellinaires, era un carrer que estava realment molt malament, igual que per exemple el carrer Blanes o molts d’altres”.

El portaveu de Cs també ha destacat que aquests treballs de reparació inclouen “la col·locació d’un protector als laterals per evitar les arrels dels pins, la qual cosa trobem que és una molt bona idea perquè evitarà que els carrers es facin malbé tan aviat”.

Per a Cs “és molt important que els carrers de Gavà estiguin en perfectes condicions per tres motius: primer per una qüestió de seguretat viària, segon per la comoditat dels veïns, i per últim també per tal que el comerç i la restauració puguin seguir generant negoci i llocs de feina a tots els barris de Gavà”.

Ibáñez recorda, al respecte d’aquestes tasques d’arranjament del carrer dels Tellinaires, que “degut al mal estat de molts dels carrers de Gavà i també de la pintura viària i de les voreres, des de Ciutadans una de les condicions que vam posar per permetre l’aprovació dels pressupostos era triplicar la quantitat de diners destinada precisament a això, a la millora dels carrers de Gavà”.