Cs lamenta l’acumulació de deixalles en determinats carrers de Gavà
Cs lamenta l’acumulació de deixalles en determinats carrers de Gavà

El portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), Miguel Ángel Ibáñez, ha lamentat aquest matí l’acumulació de deixalles que hi ha en determinats carrers de Gavà.

El regidor s’ha referit específicament als voltants de la plaça de John Lennon, al costat del centre comercial Barnasud on, en el carrer que hi passa pel costat i que fa llindar amb la zona industrial, hi ha apilades en un lloc diverses capses, matalassos i brossa.

Ibáñez es queixa ja que “la gent de manera incívica ha anat dipositant aquestes deixalles al carrer quan hi ha un servei municipal per avisar i per recollir”. Ibáñez a més recorda que “a banda de la qüestió de civisme també és un problema el que fa varies setmanes que aquestes deixalles estan aquí, és un lloc de bastant pas, i això s’hauria d’haver retirat”.

El portaveu taronja recorda en aquest sentit que “la nostra formació va aconseguir quan es van discutir els pressupostos que es destinessin 50.000 euros més a la neteja de carrers, i és que aquí ho tenim a la vista i es podria haver retirat, però això no passa ni únicament a llocs que són a la vista ni únicament a zones industrials com aquesta”.

Ibáñez es refereix, per exemple, a la zona de la muntanyeta de la mateixa plaça de John Lennon, on enmig dels arbustos s’hi apleguen quantitats considerables de deixalles com ara restes de menjar, papers, restes de mobiliari o peces de roba.