ciutadans-ple-gti-290915

ciutadans-ple-gti-290915Miguel Ángel Ibáñez.

C’s demana que es replantegi la continuïtat de GTI

Després de votar ‘no’ al Ple a una nova operació de crèdit per a la constructora municipal, C’s demana que s’estudiï la seva viabilitat

C’s demana que “es preguin mesures serioses per aplicar la millor solució econòmica per a GTI”. El portaveu d’aquest grup municipal, Miguel Ángel Ibáñez, ha fet aquesta demanda al Ple del mes de setembre després que “prosperés una nova mesura econòmica per eixugar part del deute de la constructora municipal a través d’una nova pòlissa de crèdit de 5 milions d’euros demanada per l’Ajuntament”. Segons Ibáñez, “aquesta situació no pot seguir. GTI no té activitat des del 2007, tret de la zona blava que no té res a veure amb la construcció i, malgrat tot, s’han aportat 11 milions d’euros. És un pou sense fons”.

 

C’s afegeix que “si a això li sumem les pèrdues acumulades a interessos de crèdit i a un sous totalment injustificats, veiem que calen canvis. Nosaltres proposem que hi hagi una demora de 2 o 3 mesos en la petició del nou préstec i que, mentrestant, es creï un grup de treball, integrat per representants dels grups municipals i tècnics, que cerqui la millor sortida per a GTI”.