travel
B-Travel 2023

Del 15 al 17 de març se celebra al recinte Montjuïc de Barcelona el B-Travel, l’esdeveniment líder per als viatgers i viatgeres. La gastronomia tindrà un paper molt destacat en aquest saló del turisme, amb un gran pavelló sencer que acollirà la B-Delicious Fest. Hi haurà tota mena d’activitats: aula de cuina, música, aula de tast de productes, cultura, presentacions i una ruta gastronòmica de quilòmetre zero on hi serà present la cuina de Gavà. El restaurant Mar de Pins oferirà dos plats amb ingredients de l’horta gavanenca, un arròs de verdures i unes croquetes de calçot a la brasa i cansalada.

travel

A la B-Delicious Fest es podrà escollir entre 26 platets d’arreu del món elaborats amb productes d’aquí. Les persones que hi vagin tindran l’oportunitat de degustar plats de les cuines més llunyanes com les de Mèxic, Argentina, Xina, Japó o Etiòpia, fins a les més properes, com les d’Itàlia, Astúries, el Parc Agrari del Baix Llobregat, la llotja de Vilanova i, per descomptat, la de Gavà amb un dels nostres productes estrella, el calçot.

A l’escenari principal, es podrà gaudir de cultura en viu, destacant la música i les arts escèniques de petit format amb artistes de tot el territori, i de diferents estils i registres. A l’Aula de Cuina l’espai es portaran a terme tasts guiats i showcookings amb DO (denominació d’origen) i IGP (indicació geogràfica protegida) catalans. També es presentarà una cuidada selecció de vins, triada per enòlegs. Per consultar tota la programació i veure els plats que hi ha, només cal seguir aquest enllaç.