Miquel Roselló, portaveu del grup municipal d'ERC
Miquel Roselló, portaveu del grup municipal d'ERC

El 23 d’abril, dia de Sant Jordi és un gran dia per Catalunya. Per comprar i regalar llibres i roses, per a les relacions humanes, per a l’intercanvi d’opinions, per a l’apropament entre entitats de tota mena. Un gran dia per enriquir encara més els coneixements i per a la cultura en general.

Aquest 2022, després de dos anys de restriccions i confinaments, la celebració retorna als carrers i, evidentment, ERC de Gavà munta la seva paradeta plena de llibres com cada any.

És la nostra aportació a la cultura, participant de la festa de la millor manera que sabem. Sortint al carrer, barrejant-nos entre paradetes, entre la gent, compartint opinions, recollint propostes de qui se’ns apropi per tal de millorar encara més tot el relacionat amb el món cultural i el teixit associatiu del nostre poble.

La cultura és una de les millors eines de cohesió de la societat, una fórmula magistral per trencar barreres i poder apropar-nos a allò que creiem impossible. Una eina que ens omple de confiança, de força i d’entusiasme per poder aconseguir qualsevol fita.

Som una formació política, SÍ, i la formem persones que també som artistes, opinadors, músics, escriptores, dibuixants, fotògrafs, creadors, activistes, gent implicada en la societat que ens envolta. Per aquest motiu, reclamem ser allà on hem estat sempre: formant part de tota la vida ciutadana sense deixar-nos arraconats.

La cultura no té límits, no entén de restriccions ni d’arraconaments. La cultura és un conjunt de tot on tothom té cabuda.