CUP Gavà Campanya drets socials

La CUP Gavà ha celebrat, aquest diumenge, a l’Ateneu Popular La Màquia un debat, dins la campanya, sobre la nova república i les polítiques socials, un model d’estat independent que, segon precisa un dels integrants de la formació a la ciutat, Emili Domínguez, “és imprescindible per construir un país més just”. Segons Domínguez “per a nosaltres són prioritaris els drets socials per poder estar al costat del qui, per culpa de la crisi, s’han vist empobrits. Volem ampliar amb ells la base de l’independentisme i lluitar contra la xacra de l’atur, per tal de ser un país pròsper”.

Segons Domínguez en aquesta campanya “entem veient que hi ha interès en el nostre projecte” tot i que es tracta d’unes eleccions “anòmales, perquè s’han convocat des de Madrid i sense marge de temps per concretar un programa amb un debat previ”.

 

La CUP assegura que ells parteixen “del resultat del referèndum de l’1 d’octubre” i que si guanya el bloc independentista demanaran que “les polítiques socials que plantegen es concretin en lleis”, mentre que si guanya el bloc constitucionalista faran “una oposició molt dura, amb boicots al ple del Parlament”.

Emili Domínguez conclou recordant que “el nostre principi és estar a les Institucions, no pas per gestionar engrunes, sinó el pa sencer” perquè, al seu entendre, “només podem canviar aquesta societat amb tantes desigualtats  canviant el sistema capitalista, que només persegueix el guany de les minories, dels bancs i de les multinacionals”.

L’acte ha conclòs amb una degustació de truites casolanes.