Cursa solidària per Etiòpia el 21 de novembre
Cursa solidària per Etiòpia el 21 de novembre

El Col·legi SAFA de Gavà organitza una nova cursa-caminada solidària per al proper 21 de novembre. L’activitat, que suma la seva quarta edició, esdevindrà, enguany, també el I Memorial Tegueny Rebollar, en record de qui va ser alumne del centre i que malauradament ens deixava al 2019 amb només 17 anys.

L’objectiu de l’activitat és “col·laborar i donar suport als mes necessitat de la nostra societat” i els beneficis de la cursa es destinaran a l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) www.afne.org

L’any 2013 es van donar 1.220€ a Cáritas Gavà per donar suport escolar i berenars, l’any 2014 es van recaptar 850€, la meitat per a Gavà Solidària i l’altra meitat per a Meritxell, una nena amb malalties cròniques de la nostra ciutat. L’any 2015 es van recaptar 1980€ per al Pau que pateix una malaltia minoritària.

Mapa del recorregut

Recorreguts i horaris

Cursa- caminata

La sortida es farà a les 10.00 hores des de la riera de Sant Llorenç cantonada amb l’escola l’arribada serà al pati de l’escola. Es faran dues voltes al circuit de la riera de Sant Llorenç fins a la rotonda que conflueix amb la carretera Santa Creu de Calafell i la rotonda de can Feral. A partir de la rotonda del camp de futbol, i fins a la rotonda de can Feral, la cursa transcorrerà per la vorera de 7 metres d’amplitud on s’instal·laran cons per separar el carril de pujada i de baixada.

Cursa infantil

La sortida es farà a les 10.50 hores des del camp de futbol de Can Tintorer i l’arribada al pati del col·legi. La cursa es realitzarà per la vorera i la s’encarregarà de tallar el pas de vehicles en l’encreuament de Riera Sant Llorenç amb carrer Joan XXIII.

Les inscripcions costen 7 euros i cal fer-les al mateix col·legi o a través d’internet