El Nou Espai Sant Jordi és l'equipament on es fan les activitats formatives presencials
El Nou Espai Sant Jordi és l'equipament on es fan les activitats formatives presencials

Les persones major de 18 anys i amb ganes d’aprendre tenen la possibilitat d’apuntar-se als cursos, activitats i tallers que trimestralment organitza l’Ajuntament i que es fan a la sala d’actes, el gimnàs i la cuina del Nou Espai Sant Jordi. La majoria de la programació formativa es fa de forma presencial, però també hi ha cursos de conversa en anglès i de guitarra en línia.

Són activitats formatives d’enriquiment personal en diverses àrees: anglès conversa; artístics, guitarra; salut I benestar, tonificació, hipopressius, ioguilates; cuina, plats sorprenents, postres, vins, còctels i molt més; tecnologia, per treure profit al mòbil i a la tauleta; culturals, biodansa, cosmètica, aromateràpia, relaxació, herbes aromàtiques, sostenibilitat, risoteràpia…

Son cursos i càpsules formatives per a tots els gustos, consulta amb detall i troba les que més t’agradin! en aquest enllaç.

La preinscripció es fa a través del formulari d’inscripció, per correu electrònic o telefònicament i fins a exhaurir places. L’horari és de dilluns a dijous de 10, a 13 i de 16 a 19.30 h; divendres, de 10 a 14 h. El telèfons: 93 263 91 00 extensió 9315 i 93 280 86 60 i per correu electrònic formacioadults@gava.cat. Per inscriure-us-hi presencialment s’ha de demanar cita prèvia.