El Nou Espai Sant Jordi acollirà la jornada participativa
El Nou Espai Sant Jordi acollirà la jornada participativa

Les persones major de 18 anys i amb ganes d’aprendre tenen la possibilitat d’apuntar-se als cursos, activitats i tallers que trimestralment organitza l’Ajuntament i que es fan a la sala d’actes, el gimnàs i la cuina del Nou Espai Sant Jordi. La majoria de la programació formativa es fa de forma presencial, però també hi ha cursos de conversa en anglès i de guitarra en línia.

Són activitats formatives d’enriquiment personal en diverses àrees: anglès conversa; artístics, guitarra; salut I benestar, tonificació, hipopressius, ioguilates; cuina, plats sorprenents, postres, vins, còctels i molt més; tecnologia, per treure profit al mòbil i a la tauleta; culturals, biodansa, cosmètica, aromateràpia, relaxació, herbes aromàtiques, sostenibilitat, risoteràpia…

Son cursos i càpsules formatives per a tots els gustos, consulta amb detall i troba les que més t’agradin! en aquest enllaç.

La preinscripció es fa a través del formulari d’inscripció, per correu electrònic o telefònicament i fins a exhaurir places. L’horari és de dilluns a dijous de 10, a 13 i de 16 a 19.30 h; divendres, de 10 a 14 h. El telèfons: 93 263 91 00 extensió 9315 i 93 280 86 60 i per correu electrònic formacioadults@gava.cat. Per inscriure-us-hi presencialment s’ha de demanar cita prèvia.