Cursos de bicicleta per a adults
El curs consta de 3 sessions.

l’Ajuntament de Gavà ofereix aquesta opció on els participants aprendran les nocions bàsiques per anar en bicicleta

Aquest mes de març l’Ajuntament de Gavà ofereix un curs gratuït d’iniciació a la bicicleta per adults, on els participants aprendran les nocions bàsiques per anar en bicicleta d’una forma àgil i entretinguda.

El curs consta de 3 sessions que es duran a terme els dies 13, 20 i 27 de març de 10 a 13 hores. A les classes coneixerem la bicicleta i les seves parts més importants de la mà d’un monitor expert. També aprendrem a mantenir l’equilibri amb la bicicleta i finalment a pedalejar. Tot això ho faran amb unes bicicletes especials per a l’aprenentatge.

A la primera sessió es farà una presentació de la bicicleta i les seves parts. Es caminarà amb la bicicleta i s’agafarà equilibri sobre dues rodes i s’aprendrà a girar i a frenar.

En les següents sessions s’aprofundirà en les habilitats apreses. Arrancaran i frenaran correctament, es mantindrà l’equilibri, es senyalitzaran maniobres de gir amb les mans i circularan en bicicleta. Finalment es donaran els consells bàsics de circulació.

Pots inscriure’t al curs trucant al telèfon 93 263 91 00 o enviant un correu electrònic a ngallego@gava.cat. Les places són limitades.