Dàmaris Gelabert presenta el seu darrer espectacle a Gavà
Dàmaris Gelabert presenta el seu darrer espectacle a Gavà

Dàmaris Gelabert actuarà aquest divendres, a les 18.30 hores al parc de la Torre Lluc de Gavà dins el actes de la Festa Major de Sant Pere. La cantant de Cardedeu presenta l’espectacle musical de celebració dels seus 25 anys de carrera que ara mateix gira per Catalunya i que un cop acabada es farà una aturada dels concerts en directe i centrarà esforços en la composició de cançons i en la producció musical.

En aquesta gira la Dàmaris fa un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les. L’espectacle compta amb la participació dels Grow Up Singing Band, un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà. Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l’artista, Tot Sona Records. Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

El grup de ball està integrat per Max i Marc, dos ballarins que han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que, amb sis anys, ja guanyava el primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults hi ha la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Gelabert a Ràdio Gavà