Daniel Madjody farà una xerrada a Gavà
Daniel Madjody

El periodista musical Daniel Madjody estarà a el Gavà el proper 3 de desembre per compartir una xerrada tertúlia amb tots els qui ho vulguin. L’activitat es farà al Jardí del Museu, a les 11 hores, i porta com a títol   “Música urbana i cultura de la perifèria”

Daniel Madjody, creador de continguts i crític musical de El Bloque TV és autor del llibre “Making Flu$” escrit pels membres del col·lectiu que analitza des de diferents òptiques tota l’escena urbana dels últims anys. També és mestre a l’Institut Escola La Mina on dóna classes d’anglès, català i matemàtiques a infants d’entre 10 y 12 anys. Durant l’acte, Madjody farà un relat sobre l’evolució de la música urbana dels últims anys, per constatar com la cultura i llenguatge considerat marginal ha passat a ser “mainstream”, i es debatrà sobre si darrere l’estètica hi ha processos socials més profunds.

En acabar es podrà gaudir d’una actuació de música urbana local a càrrec de Samu.

El Bloque

El Bloque és un col·lectiu de comunicadors i realitzadors visuals (Alicia Álvarez Vaquero, Daniel Madjody, David Camarero, Blanca Martínez, Aleix Mateu, Aïda Camprubí, Alba Rupérez i Quique Ramos) que emeten un programa cultural per Youtube d’entrevistes que pretén rescatar l’essència dels programes musicals de la televisió tradicional dels anys 80′, fusionant-la amb les noves tècniques de creació audiovisual DIY i el consum de pantalles.