Daniel Serrano: “Espanya no la trencarà ni Puigdemont ni ningú”

Daniel Serrano, candidat a presidir el Partit Popular (PP) de la província de Barcelona i regidor a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, ha visitat aquest matí Gavà per recolzar una campanya del seu partit anomenada “La Catalunya valenta”. Aquesta campanya, que els populars estan portant a terme per tot Catalunya, “te un vessant pedagògic, que és explicar als ciutadans les moltes coses positives que tenim els catalans sent espanyols i pertanyent al projecte comú d’Espanya”, segons Serrano.

El regidor cornellanenc ha avisat, però, que la campanya té també “un vessant d’exigir al president de la Generalitat de Catalunya que cessi en el seu intent colpista de trencar unilateralment la unitat d’Espanya, que cessi en la voluntat de dividir als catalans, i que cessi en un camí que va enlloc”. Segons Serrano, aquest camí “és una via morta i des del govern d’Espanya no es permetrà que s’emprengui cap aventura il·legal, i per tant des del Partit Popular de Catalunya aprofitem per exigir-li que cessi en el seu intent colpista”.

Serrano ha aprofitat la presència dels micròfons per dirigir-se directament a Carles Puigdemont en aquests termes: “Volem dir-li que, com Partit Popular català, no restarem ni callats ni passius, estarem denunciant tots els dies l’intent colpista del senyor Puigdemont i li reiterem i li diem que cessi, que entregui la ploma, que es rendeixi, i que no triomfarà en els seus plantejaments separatistes perquè Espanya no la trencarà ni Puigdemont ni ningú”.

Serrano, acompanyat de diversos membres del Partit Popular gavanencs encapçalats per la seva portaveu, Mónica Parés, s’ha instal·lat al mig de la rambla per informar sobre aquesta campanya a tothom que s’hi ha atansat. Parés ha recordat de la seva banda que “aquesta carpa de la nostra campanya no és la primera a Gavà, ja havíem posat altra, i tampoc serà la darrera”. Parés ha manifestat que “els homes i les dones de Catalunya que ens sentim tan catalans com espanyols hem de tenir valentia, i hem de passar de ser la Catalunya silenciosa a ser la Catalunya valenta, la que surt al carrer i demostra el que ja el nostre partit està demostrant al Congrés amb el nostre president i les seves declaracions en el sentit de que ell ni creu ni vol un referèndum”.