Daniela Gurrieri presidenta de Creu Roja Gavà
Daniela Gurrieri presidenta de Creu Roja Gavà

Aquest dimecres s’ha presentat a la seu de Castelldefels el nou comitè local de la Creu Roja de Castelldefels, Gavà i Begues, que a partir d’ara encapçalarà Daniela Gurrieri. La nova presidenta, és empresària i el seu objectiu principal, segons ha assegurat, “és que les empreses de la zona s’impliquin en l’ajut a la gent que més ho necessita a través de la nostra entitat”.

Durant la presentació del nou comitè també es va repartir la memòria amb la feina feta per part de l’entitat durant l’any passat. La majoria de diners van destinats a l’ocupació i a la lluita contra la pobresa, vessants, que per a Gurrieri, “han de seguir essent prioritari”.

La nova presidenta assenyala que “la nostra entitat cada estiu contracta una trentena de persones amb problemes d’inserció laboral. Volem que la xifra creixi, per aquesta raó, utilitzaré els meus contactes amb empresaris per tal de poder-ho fer possible”.

Daniela Gurrieri substitueix Lidia Lanuza, qui ara ocuparà el càrrec de presidenta provincial de Barcelona de Creu Roja. Per a Lanuza “els 10 anys aquí han estat meravellosos. He comptat amb un gran equip i assegura que “la delegació de Gavà-Castelldefels-Begues és una de les millors de tota la província”.

Creu Roja compta amb més de 3300 socis i 330 voluntaris que donen servei a les 3 poblacions.