David Carnasa és el nou entrenador del CF Gavà
Foto: CF Gavà

Es diu David Caranasa, té 40 anys i és el nou entrenador del CF Gavà de cara la propera temporada. Més conegut com a Chiri, el míster ja fa alguns dies que treballa en el disseny de l’equip de cara afrontar la nova temporada on, des del club, asseguren, el principal objectiu passa per recuperar la categoria a Primera Catalana que aquest any han perdut

Chiri, que va ser jugador del Prat, el Cornellà, el Santboià i el Santfeliuenc, entre d’altres, va començar a fer d’entrenador amb només 33 anys, al Prat. Després va passar pel Marianao, el Bellvitge i aquesta temporada arriba procedent del Sant Vicenç de Tercera Catalana.

El nou tècnic blaugrana es mostra “confiat en el projecte esportiu i en el club i assegura que “aquest és el repte professional més important de la meva carrera i l’afronto amb moltes ganes. Ja hem començat a treballar per definir una plantilla complert i motivada que lluiti fins al final per assolir l’ascens i recuperar el lloc que mereix, perquè aquest entrebanc ha estat un accident”.

Chiri creu en “la constància i el treball en equip” i vol uns jugadors compromesos amb “l’escut i amb la resta de companys, que no defalleixin enfront un marcador advers, i que vagin partit a partit” i aposta per “un estil de joc intens i ofensiu, amb un conjunt competitiu i amb bon tracte de pilota en terreny contrari. M’agrada que els meus equips siguin molt dinàmics i generin oportunitats. No vull tenir la pilota per tenir-la, la vull tenir per fer mal. Vull que els jugadors se sentin còmodes, i per a mi se senten així quan tenen la pilota i dominen el joc”

Aquests dies s’està acabant de perfilar la plantilla on ja se sap que no seguiran Valero, Hugo, Paratore, Theo i Saldaña. Sí renoven Lebrero, Arnalot, Gueri i Ferran Esteve i s’incorporen Grau, Paredes, Soriano i Ortega.