David Jiménez Cano presenta llibre a Gavà
David Jiménez Cano

El gavanenc David Jiménez Cano presenta aquest dimecres a Gavà la seva primera novel·la de ciència ficció titulada “non-MOD”. El llibre tracta sobre la intel·ligència artificial i la profunditat que pot arribar a tenir en un món futurs.

Així, Jiménez explica que “la història se situa en un futur que fins i tot pot ser proper” i “el protagonista és un enginyer com jo, que conviu en un món on les persones han aconseguit autoevolucionar i poden connectar-se a la intel·ligència artificial, mostrant així dues visions del conceptes del què és el que ens fa ser humans: els humans i la nova espècie modificada de meta humans”.

David Jiménez Cano és enginyer Tècnic Industrial. Si bé aquesta és la seva primera novel·la de ficció, col·labora habitualment amb la revista Theknos del Col·legi, així com amb altres publicacions amb articles relacionats amb la normativa d’aplicació en diferents àrees de l’enginyeria.

Es declara un gran entusiasta dels reptes que planteja la revolució digital a la qual estem assistint, la majoria de les vegades sense temps per a poder assimilar-la. És una persona àvida de coneixement i gran defensor de la divulgació científica.

Per assistir a l’acte, caldrà trucar prèviament al telèfon 93 263 9230 per reservar plaça, ja que pels requeriments de seguretat per la pandèmia l’aforament està limitat.

Escolta a David Jiménez a Ràdio Gavà