David Jiménez Cano presenta un nou llibre

David Jiménez Cano presenta la novel·la “Conjunto vacío” el proper 20 de juny, a les 18.30 hores, a la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà. Es tracta de la continuació de “Non-MOD” on la intel·ligència artificial esdevé protagonista i, tot i que l’autor que és enginyer de professió, explica que “es tracta d’una tecnologia que porta 70 anys desenvolupant-se i ara ha agafat tota la força amb l’arribada de Chat GPT”.

Els personatges de l’obra són els mateixos que els del primer llibre i, tot i que no és obligat haver llegit la primera part per entendre la segona, ja que es tracta d’una història independent, sí que és recomanable per delimitar més bé el context. Jiménez precisa que “la trama segueix l’estil de thriller, i tot i ser ficció, parteix d’una realitat existent i fa una mirada imaginant com serà el futur”.

Un altra novetat del llibre és que temes ja reals tenen la referència bibliogràfica d’on s’ha documentat l’autor perquè tothom qui ho vulgui pugui ampliar informació acudint a la font.

Jiménez explica que “el títol de “Conjunto vacío”, que és una figura d’àlgebra, fa referència a la idea de la singularitat humana que cal preservar davant les noves intel·ligències artificials que poden escapar al nostre control”.

Podeu escoltar aquí l’entrevista a Ràdio Gavà