David Vilaseca presenta a Gavà Els descobridors de paisatges
David Vilaseca

El Club de Lectura de Muntanya Fita i Petjada de l’UME organitza, per aquest proper divendres, 22 d’octubre, una nova tertúlia literària. L’activitat tindrà lloc a la seu de l’entitat, al carrer Salvador Lluch, 6, a la 2ª planta, a les 19.30 hores i comptarà amb la presència de David Vilaseca, que presentarà el seu llibre titulat “Els descobridors de paisatges”. Es tracta d’una novel·la històrica amb un toc fantàstic sobre els sublims paisatges pirinencs.

El club de lectura “Fita i Petjada”

“Fita i Petjada” es va presentar a començament del 2012 en paral·lel amb la Biblioteca Josep Soler i Vidal de Gavà, com a proveïdora dels exemplars de cada títol que necessita el club per al desenvolupament de l’activitat.

La dinàmica del club consisteix a realitzar la lectura del llibre proposat en el període determinat i posteriorment assistir al comentari d’aquest. Es convoca una tertúlia literària on cada integrant dona la seva visió, comentaris o aspectes rellevants de la lectura. Altres activitats emmarcades dins del club, poden ser les trobades amb els autors o autores dels llibres que es llegeixen i les excursions en format de ruta literària.

La idea del club de lectura no és forçar la lectura dels llibres als participants del club. La idea és buscar una forma agradable de fomentar la lectura i debatre temes de muntanya, pensaments, reptes, itineraris, història, investigació, autoestima, entrenament, superació personal, cultura, ecologia i conservació del medi natural